_DSC1396-bewerkt-1-30.jpg

Over

 
 
 
 
 

Recensies

Geweldige plek, met zitzakken, live muziek en spelende kinderen. Place to be in de nazomer. Heerlijk eten en lekker glas wijn. Loods 10 staat in mijn top 10 strandtenten ever!
Tripadvisor

Ook in de winter met een snotneus aan komen wandelen, de deur word opengedaan en een heerlijk warm welkom valt je ten deel. En de heerlijke salades of het langzaam gegaard rundvlees, je eet er je vingers bij op. Wat een top team! Een absolute aanrader!
Facebook

 

Love
For Lazy
days

Geheel in de trendy loungestijl. 
Klein en intiem van opzet.
Met uitzicht op de vuurtoren

en de skyline van Vlissingen.
Dat is Loods Tien.

Op een van die mooiste plekken aan de Zeeuwse stranden vind je Strand Loods Tien, een hippe strandtent en een interieur waar je onmiddelijk verliefd op wordt. Net buiten Breskens, met zicht op de skyline van Vlissingen en de vuurtoren.

Loods Tien is iedere dag van de week open. Overdag een fijne plek om op het terras neer te strijken na een strandwandeling of tijdens je fietstocht langs de kust. Je bent welkom voor koffie in de ochtend en lunch in de middag. Met loungy muziek op de achtergrond en prachtig weer zoals je het nergens anders vindt in Nederland. Je kunt ook heerlijk hangen aan een van de hoge tafels of bij frisser weer, op de steigerhouten banken achter het glas gaan vertoeven.

Een avond is niet altijd gepland en kan zomaar ontstaan. Het komt toch herhaaldelijk voor dat een borrel op terras uitloopt tot een diner binnen bij de open haard en Instagram-achtige loungesfeer. Want zeg nou zelf, dat zijn de leukste avonden!

Het is een prachtige plek om te genieten van de zonsondergang met de vuurtoren op de voorgrond en langzaam de lichtjes aan te zien gaan aan op de terras.

Ongedwongen, toegankelijk én lekker!
Loods Tien is een pareltje aan de kust
van Zeeuws-Vlaanderen. 


Tip! 
Onderaan de duinen ligt een grote parkeerplaats waar je tussen 1 oktober en 1 april gratis kunt parkeren. In het seizoen betaal je gewoon.