_DSC1454-1-45.jpg

Groepen

 
 

Diner, lunch, bbq, Borrel aan Het strand

Van september tot en met juni is het Boothuis de ideale plek voor je privé lunch, borrel, diner en vergadering. Het Boothuis is een apart gebouw bij Loods Tien dat je afzonderlijk kunt reserveren voor groepen tot 70 personen. Lekker eten met vrienden en familie, de zon op je knar, terwijl je uitkijkt over het strand met zijn vele goudgele korrels als de zee zijn golven uitspuugt? Dat zijn de perfecte ingrediënten voor een plezierig samenzijn of voor een feestelijke receptie. Ben jij op zoek naar een groepsrestaurant, een besloten feestlocatie of wil je een zaal huren voor een borrel? Dan ben je bij het Boothuis aan het juiste adres!

 
 

Reserveren van het Boothuis in de maanden juli / augustus en de feestdagen is niet mogelijk.

 
Huur Boothuis Loods Tien Breskens feest

 

Voor groepen tot 70 personen is het mogelijk te borrelen en dineren in het Boothuis. Hiervoor wordt geen locatiehuur gerekend. Zo is het tegen elk budget mogelijk een diner of borrel voor vrienden, familie en/of collega’s te organiseren. 

 
 
 
Boothuis te huur Loods Tien Breskens strand

De vele ramen zorgen voor het ultieme strandgevoel en kun je genieten van het fenomenale uitzicht op de voorbijvarende schepen op de Westerschelde en de skyline van Vlissingen. Aan de zijkant vind je een prachtig privé terras met toegang tot het strand. Ideaal voor een barbecue.

 
 
 
Boothuis te huur Loods Tien Breskens strand borrel receptie diner lunch bbq vergadering feest