_DSC1748-1-80.jpg

Eten

—  Lunch  —

•  geserveerd van 12 – 17 uur  •

 
 

Sandwiches

Gezond — 7,75
boerenbrood, kaas, ham, sla, tomaat, komkommer, ei, mayonaise
Warme beenham — 9,50
boerenbrood, truffelmayonaise, rucola, parmezaan
Wildpate — 9,25
boerenbrood, confituur van cranberry en rode ui, rucola, roze peperbes
Geitenkaas — 10,25
boerenbrood, pesto, rucola, cherrytomaat, parmezaan, balsamico, zonnebloempitten
Geroosterde kip — 10,25
sesambroodje, spek, gebakken ei, kaas, aioli, rucola, ui, tomaat, augurk
Uitsmijter — 8,75
boerenbrood, ham, kaas, frisse salade
Vleeskroketten — 9,25
mosterd, boerenbrood, frisse salade 

Focaccia

Gekruid gehakt — 8,25
geroosterd met ui, champignon, augurk, chili, kaas
Mozzarella — 10,25
pesto, geroosterd paprika, ui
Kindertosti — 4

Snacks
Frikandellen — 9,25
Vleeskroketten — 9,25
Kibbeling — 14

Sweets
Appeltaart — 4
Poffertjes — 4
Wafel — 4
Pannenkoek — 4
Pannenkoek, appel — 5
Pannenkoek, spek, stroop — 6

 

—  Happas  —

•  voor elk uur van de dag  

 

Nacho's, tomatenchutney, roomkaas van bieslook, geraspte kaas — 6
Boerenbrood, smeersels — 6
Wildpate, boerenbrood, confituur van cranberry en rode ui — 8,50
Cheddar bitterbal, mosterd — 8,75
Bourgondische bitterballen, mosterd — 6
Kaasblokjes, mosterd, selderijzout — 6
Olijven Provencaal — 4,5

Chicken wings, sesam soyadressing — 7
Droge worst, mosterd — 8,25
Gefrituurde calamares, aioli — 10
Kibbeling, tartaarsaus — 12,50
Mini saté, pindasaus, boerenbrood — 10,75
Schotel, diverse happas — 18,75

 

gerechten vlees vis hapjes dessert voorgerecht hoofdgerecht catch of the day suggesties Loods Tien Breskens

—  CHEF'S  SPECIAL   —

•  wisselende catch of the day & chef’s special vlees •
20,25


—  Kaart  —

•  geserveerd van 12.00 – 21.00 uur  

 

Voorgerechten

Bruschetta — 7,25
boerenbrood, tomatenchutney, rucola, parmezaan
Carpaccio — 12,50
truffelmayonaise, rucola, kappertjes, tomaat, zonnebloempitten, parmezaan, balsamico
Scampi — 13,25
gebakken in kruidenboter
Kaaskroketten — 13
2 stuks, met mosterd
Garnalenkroketten — 16,50
2 stuks met tartaarsaus
Erwtensoep — 6,50
met kroket van Zeeuws spek - 9
Soep van het huis — 5,75
Vissoep — 11

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood

Salades

Kip — 16,50
spek, ei, parmezaan, croutons, caesar dressing
Warme beenham — 16,50
champignon, honingmosterd dressing, ei, croutons, truffelmayonaise
Scampi — 21,75
gebakken in kruidenboter, spek, champignon, croutons, ei, caesar dressing
Geitenkaas — 16,50
notenmix, ei, croutons, balsamico, honingmosterd dressing

Alle salades worden geserveerd met brood

Kids
Frikandel, kroket of kibbeling met friet en appelmoes — 7,25
Pasta met bolognese saus en geraspte kaas — 7,25
Diverse kinderijsjes

Vlees hoofdgerechten

Hamburger
— 16
spek, kaas, burgersaus, sla, ui, tomaat, augurk
Linzenschotel — 12,50
seizoensgroente, rucola, parmezaan
Kipsaté — 18,25
pindasaus, gebakken uitjes, kroepoek, atjar tjampoer
Stoverij van wild — 18,75
Ossenhaaspuntjes, warme seizoensgroente, peper- of champignonroomsaus — 20,75

Vis hoofgerechten

Vispan — 18,75
kabeljauw, tongschar, schol, scampi, prei, saus van schaaldieren, kaas
Slibtong met tartaarsaus — 22,75
Scampi gebakken in kruidenboter — 21,25
Scampi van de chef — 21,25
champignon, knoflookroomsaus

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

Pasta

Gorgonzola — 15,50
spinazie, rucola, champignon, notenmix, parmezaan en truffelolie
Scampi — 22,75
champignon, knoflookroomsaus, rucola, parmezaan
Bolognese — 11,25
gehakt, tomaat, mediterraanse groente, geraspte kaas

Dessert
Dame blanche — 7,25
Coupe aardbei (seizoen) — 8
Coupe advocaat — 8
Crème brûlée — 7,25
Dessert van het huis — 7,25